NYBYGGDA KONTOR I GAMLESTADEN

Sommaren 2018 står våra nya kontor i Gamlestaden klara
och vi kan välkomna de första hyresgästerna.

I två hus skapar vi smarta och kreativa arbetsplatser för små, medelstora och större verksamheter. Med Västtrafiks resecentrum i bottenplan på det stora huset blir Gamlestads torg en viktig knutpunkt i framtidens Gamlestaden. Tillsammans med det mindre huset, med kultur och service, kommer området Gamlestaden få en rejäl upprustning.

Hela konceptet främjar kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta. Det betyder en naturlig mix av boende och arbetsliv, med välplanerade ytor som skapar bra förutsättningar. Dessa tillsammans utvecklar Gamlestaden till ett viktigt nav i Göteborgs näringsliv.

Här skapar vi gemensamma mötesplatser och framtidens klimatsmarta kontor i Gamlestaden.

Allt samlat under ett tak

På Gamlestads torg är bekvämligheter aldrig långt bort – Här finns resecentrum, restaurang, cykelgarage, terrasser, service och konferens. Allt samlat under ett och samma tak för att underlätta vardagen för dig som arbetar här. På konferensplanet finns inspirerade och kreativa miljöer som stödjer moderna möten.

Vilket plan passar dig?

Klicka på ett våningsplan för information och planritningar om huset.

Hus A

Hus B

Husets kontorslokaler

På plan 3 – 17 erbjuds moderna och flexibla kontor i Gamlestaden.

Genom helglasade fasader kan du få en 360 graders vy över området. Utifrån dina behov hittar vi gemensamt den optimala lösningen just för er – vill ni ha öppna verksamhetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser? Eller kanske både och? Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas.

Gemensamma konferens- och mötesplatser

Vår ambition är att erbjuda en gemensam och inspirerande konferensmiljö på plan 2. I olika storlekar och utformning som stödjer hyresgästernas behov.

Restaurang/Service

Uteplatsen utanför Gamlestads torgs kontorshus och resecenter.
Uteplatsen utanför Gamlestads torgs kontorshus och resecenter.
Undervåningen till Gamlestads torg med närservice.
Undervåningen till Gamlestads torg med närservice.
Undervåningen till Gamlestads torg med närservice.
Undervåningen till Gamlestads torg med närservice.

Huset ligger i direkt anslutning till kollektivtrafik och resecentrum. Där erbjuder vi lokaler i olika storlekar för restaurang och service. Vi vill med dessa tillskott skapa en stadskänsla med liv och rörelse under dygnets alla timmar. Här kommer du enkelt kunna tillgodose dina vardagsbehov oavsett om du arbetar här, bor i området eller passerar som resenär.

Vill du veta mer om kontor i Gamlestaden? Ta kontakt med oss!