Mötesplats där uppfinningsrikedomen går i arv.

Som stadsdelens mest nyskapande byggnad rymmer Gamlestads torg arbetsplatser för 1 000 personer samt service, kultur och ett resecentrum som besöks av 20 000 resenärer varje dygn. Projektet stod klart under sommaren 2018 och är startskottet för den omfattande stadsdelsutveckling som under de närmaste åren kommer att pågå i Gamlestaden.

Med moderna och välplanerade kontorsytor skapar vi de bästa förutsättningarna för att platsens innovationsgener ska prägla Gamlestads torg nu och i framtiden. Två hus med smarta och kreativa arbetsplatser för medelstora och större verksamheter med konceptet som främjar kommunikation och det nya mobila sättet att arbeta. På konferensplanet finns dessutom inspirerade och kreativa miljöer för framgångsrika möten.

Gamlestadens Resecentrum ligger i gatuplan i de två husen och bildar stadens nya knutpunkt, endast sex minuter från centrum. I direkt anslutning till kollektivtrafik och resecentrum finns också lokaler i olika storlekar för restaurang och service. Vi vill med dessa tillskott skapa en stadskänsla med liv och rörelse under dygnets alla timmar. Här kommer du enkelt kunna tillgodose dina vardagsbehov oavsett om du arbetar här, bor i området eller passerar som resenär.

 

Allt samlat under ett tak

På Gamlestads torg är bekvämligheter aldrig långt bort – Här finns resecentrum, restaurang, cykelgarage, terrasser, service och konferens. Allt samlat under ett och samma tak för att underlätta vardagen för dig som arbetar här. På konferensplanet finns inspirerande och kreativa miljöer som stödjer moderna möten.

Vilket plan passar dig?

Klicka på ett våningsplan för information och planritningar om huset.

Hus A

Hus B

Husets kontorslokaler

På plan 3 – 17 erbjuds moderna och flexibla kontor i Gamlestaden.

Genom helglasade fasader kan du få en 360 graders vy över området. Utifrån dina behov hittar vi gemensamt den optimala lösningen just för er – vill ni ha öppna verksamhetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser? Eller kanske både och? Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas.

Gemensamma konferens- och mötesplatser

Vår ambition är att erbjuda en gemensam och inspirerande konferensmiljö på plan 2. I olika storlekar och utformning som stödjer hyresgästernas behov.

Restaurang/Service

Två kollegor på café på Gamlestads torg
Två kollegor på café på Gamlestads torg
Man i kostym pratar i telefon på Gamlestads torg
Människor i konferensrum på Gamlestads torg
Konferensrum Gamlestads torg
Kvinna på väg in på restaurang Hyaku Sushi på Gamlestads torg
Människor rör sig på Gamlestads torg kvällstid
Människor framför Gamlestads torg
Resecentrum Gamlestads torg Platzer

Huset ligger i direkt anslutning till kollektivtrafik och resecentrum. Här erbjuder vi lokaler i olika storlekar för restaurang och service. Vi vill med dessa tillskott skapa en stadskänsla med liv och rörelse under dygnets alla timmar. Här kommer du enkelt kunna tillgodose dina vardagsbehov oavsett om du arbetar här, bor i området eller passerar som resenär.

Vill du veta mer om kontor i Gamlestaden? Ta kontakt med oss!